Heart Warriors

It takes courage to live from the Heart

Je kunt Heart Warriors het makkelijkst omschrijven als een 'Dynamische Mannencirkel'

De mannencirkels of sharingcircles (en natuurlijk ook de vrouwencirkels) zijn al eeuwen bekend, maar heeft in de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Waarom? Mannen hebben een enorme drang naar open en eerlijk mogen zijn. Mogen zitten tussen broeders die hetzelfde meemaken, compassie kunnen tonen, onvoorwaardelijk aanwezig kunnen zijn. Hier worden onderwerpen besproken en kwetsbaarheid getoond, die we hopelijk ook meenemen naar onze eigen partner, ouders, kinderen en vrienden.

Er wordt een soort 'heilige plaats' gecreëerd waar de aanwezigen zich veilig en welkom mogen voelen; alles wat in de cirkel wordt gedeeld, wordt niet naar buiten gebracht of gedeeld met anderen. Alles wat wordt getoond in kwetsbaarheid mag worden ontvangen in openheid, zonder oordeel.

Voor veel van ons is luisteren zonder oordeel, en zonder een gevoel van competitie een behoorlijke uitdaging ("zijn verhaal is zielig, wacht maar tot je de mijne hoort" of "hier kan ik mooi mijn kennis van zaken tonen met een oplossing voor zijn probleem.").

Bij Heart Warriors wisselen we het luisteren en delen af met dynamische oefeningen uit de Oosterse Krijgskunst. Soms spelen we met competitie/winnen-verliezen, soms spelen we met intuïtie.

Hoe gingen de krijgers van het oude Japan om met winnen-verliezen? Hoe belangrijk was compassie en mededogen bij hen? Hoe vonden zij rust in de wetenschap misschien wel de dood te vinden in het volgende gevecht?

Spreekt dit je aan? Stuur mij dan een bericht. We zullen binnenkort starten met wekelijkse bijeenkomsten in Arnhem.

Copyright 2024 © Pranaki.com 
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?