Michelle

Leef in Vrijheid, vanuit Verbinding, volg je Hart,
jouw innerlijke stem, die wijst je de weg…

Mijn passie

Professioneel danseres

Als klein meisje van twee danste ik met mijn moeder door de kamer op de beats Michael Jackson. Een danseres was geboren! De artistieke wereld is wel keihard. Dansen was eigenlijk tijdens de opleiding niet langer een passie, langzaam doofde het creatieve vuur omdat ik moest worden gevormd tot een professional. Voor velen een droom, maar voor mij werd het een intense weg. De kritiek kwam hard aan…ik wilde gewoon dansen, creëren, verbinding maken met anderen, dansen vanuit vrijheid. Stralen op het podium!

Yoga

Door de hoge druk op de dansacademie zat het lichaam regelmatig vast. Hoofdpijn, spanning in rug en schouders werd bijna normaal. Toen startte ik in Arnhem met studentenyoga. Een openbaring! Ik mocht eindelijk ontspannen ademen. Ik hoefde mijn spieren niet constant in vormspanning te houden. Een buik die eindelijk mocht ontspannen in plaats van strak ingehouden. Een nieuwe liefde was geboren… Na mijn afstuderen besloot ik op aanraden van mijn yogadocent dan ook naar India te gaan om daar een Hatha yoga opleiding te volgen in een traditionele yoga ashram (Kaivalyadhama). Door mijn voorkennis en achtergrond van het lichaam als danser, kon ik dit makkelijk integreren naar de yoga houdingen en rolde ik daarna eigenlijk vanuit nature door ‘t lesgeven in. En omdat ik weet hoe ’t kan voelen als ‘t lichaam vast zit, kan ik dat nu inzetten om andere mensen te helpen weer te ontspannen en terug in balans te komen.

Spiritualiteit en Pranic Healing

Al van jongs af aan is spiritualiteit een onderdeel van mijn leven.. Als tiener namen mijn ouders me mee naar een bijeenkomst in Amsterdam. Toen ik daar mijn eerste pranic healing behandeling kreeg, was dat iets magisch, iets herkenbaars… het heeft me diep geraakt. Dit is iets wat ik wilde gaan doorgeven! Na tientallen trainingen en cursussen in binnen en buitenland ben ik Pranic Healing docent geworden. Ook ga ik regelmatig naar India naar de Ashram van de founder van Pranic Healing, Master Choa Kok Sui.

Tantra/Seksualiteit

In het leven is een ding duidelijk: alles is vergankelijk en veranderlijk. Zo ook gevoelens en emoties. Ze komen en gaan. En zijn niet wie je daadwerkelijk bent. Dit leer ik nu ook aan anderen via vrouwencirkels en sharing groepen samen met Chris. Het uitten van gevoel en emotie zonder attachments. Vanuit neutraliteit. Dit geeft ruimte, inzicht. En brengt je dichterbij jezelf. Seksualiteit en relaties zijn altijd grote en belangrijke thema’s geweest in mijn leven waar ik mij kon verwonderen over de oneindige mogelijkheden van connectie en verbinding! Het heeft mij heel veel gebracht. De tantra filosofie helpt mij om volledig bij mezelf te komen, gewoon kan zijn in volledige acceptatie. Dat alles goed is zoals het is. Dat je mag verbinden! Zonder oordeel. Seksuele energie als bron van alle creatie! Een energie die vrijuit door het lichaam mag stromen. Een open hart om het vervolgens te mogen delen met de wereld om je heen. Vanuit die bron. Vanuit jouw innerlijke kracht. En sluit aan bij de visie van PranaKi.

Impressie

Bekijk ons aanbod

Copyright 2024 © Pranaki.com 
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?