Wie zijn wij

PRANAKI

Over ons...

In 2014, tijdens een workshop Acro yoga & Thai massage hebben onze handen elkaar gevonden.. en sindsdien niet meer los gelaten! De energie stroomde gewoon. Vol overgave, in een natuurlijke flow stonden wij al in de eerste week van ons samenzijn enthousiast les te geven op de universiteit van Amsterdam om die zelfde week nog samen af te sluiten met een muzikaal optreden in de yogastudio van Chris.

Een liefdevolle samenwerking ( op alle fronten) was geboren! 

We hebben ons de eerste jaren vooral gericht op het geven van groepslessen en behandelingen in binnen- en buitenland. Bewustzijnswerk in: Yoga, Tantra, Tai- Chi, Dans, Martial Arts, Shiatsu & Pranic healing gaven wij eerst vanuit een vaste studio bij Amsterdam. Maar daarna zijn we gaan reizen en gaven wij les vanuit de plekken waar we op dat moment waren. Denk aan Frankrijk, België maar ook India en Indonesië. We nemen onszelf en daarmee ons werk overal mee naartoe en delen onze kennis vanuit passie, overgave en de liefdevolle wil om mensen waar nodig is en waar dan ook ter wereld te helpen om dichterbij zichzelf te komen.

De laatste jaren gaan wij steeds meer de verdieping in. Onze kennis komt vanuit verschillende achtergronden en disciplines steeds meer samen, welke je terug vindt in onze trainingen. De persoonlijke verbinding met mensen is voor ons heel belangrijk. Dit verkiezen wij boven de wekelijkse groepslessen in de yoga-sportscholen waar het persoonlijk contact toch minder belangrijk is geworden.

We geven verdiepingstrainingen en retreats waarin we intensiever met mensen kunnen werken om hen zo beter te kunnen begeleiden. Ook gaat onze aandacht steeds meer naar de individuele sessies. 

In 2019 hebben wij de Tantric Living Community geleid in Frankrijk. Hier kwamen verschillende jongeren van over de hele wereld bij elkaar om samen te leven, samen te leren, te verbinden. We hebben dagelijkse workshops gegeven, sharings en coaching. Dit heeft ons zoveel geleerd, zoveel gebracht zo geïnspireerd! We voelen heel sterk dat het tijd wordt voor ons nieuwe eigen centrum...

Even kennismaken

Wij zijn Chris en Michelle en kennen elkaar al sinds 2014. Al in de eerste week van ons samen-zijn gaven we samen les. De energie stroomde! En stroomt nog steeds.
Michelle-PranakiChris Pranaki
OF LEES ONZE BLOG

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven en geinspireerd raken? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang ons laatste nieuws!

  Copyright 2024 © Pranaki.com 
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?