Pranic Healing

Pranic Healing is een eenvoudige, efficiënte manier om je gezondheid en energie niveau te verhogen door middel van het werken op het energielichaam wat zich in en om het lichaam heen bevindt. We heffen eventuele blokkades op waardoor de Prana (universele levensenergie), nodig voor genezing van het lichaam, weer vrijuit door de meridianen kan stromen. We werken op fysieke klachten, maar ook op mentale of emotionele klachten.

De behandeling

De client wordt gevraagd plaats te nemen op een stoel of massagetafel, welke houding de ontspanning het meest bevorderd. De therapeut begint met het aftasten ‘scannen’ van het energielichaam. hierdoor wordt al een eerste diagnose gemaakt over de huidige toestand en balans van het energielichaam en de bijbehorende chakras. Een en ander kan worden nagevraagd aan de client.

Er vindt geen fysieke aanraking plaats, maar er wordt af en toe wel gesproken tijdens de behandeling om meer bewustwording te creëren bij de client vanuit waar de eventuele blokkades zijn ontstaan. De client kan verder gewoon ontspannen, met de ogen gesloten indien gewenst, om de behandeling te ondergaan. Het is wel belangrijk dat je je open stelt voor de behandeling, en receptief blijft voor alle veranderingen die plaats kunnen vinden.

De behandeling duurt doorgaans een uur.

Het is ook mogelijk deze behandeling te combineren met Shiatsu (drukpuntmassage). De behandeling vindt dan plaats op een massagetafel, nog altijd met de kleding gewoon aan.

Voor wie?

Pranic Healing kan worden toegepast op vele uiteenlopende klachten. Op fysiek vlak kun je denken aan: hoofdpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid, slaapklachten, menstruatieklachten, spierklachten, snel herstel van blessures.

Op emotioneel of mentaal vlak kunnen zich ook vele klachten voordoen, die zich vervolgens weer fysiek kunnen uiten: depressie, stress, laag zelfbeeld, psychose, seksuele klachten, overprikkeld/sensitief, snel emotioneel.

Therapeute

Michelle Tarenskeen is gediplomeerd Pranic Healer en docent. Zij werkt voornamelijk in de regio Gelderland (Arnhem e.o.) maar kan ook op andere locaties healings geven. Ook voor het geven van workshops en cursussen is zij beschikbaar.

Tarieven

Klik hier voor een overzicht van alle tarieven.

Aanmelden

Copyright 2024 © Pranaki.com 
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?