Pranic Shiatsu Practitioner Intensive Training

Intensieve opleiding vanuit de Oosterse Geneeskunde

Voor wie

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die al enigszins kennis, ervaring of affiniteit heeft met de Holistische Geneeskunst in zijn breedste vorm. Voor iedereen die graag meer wil weten over het genezingsproces vanuit de Oosterse geneeskunst en daar behandelingen in wil leren geven, en meer wil leren over Pranic Healing en Shiatsu.

Vanuit welke achtergrond

Holistisch betekend alles omvattend. We kijken hierbij naar het lichaam als een geheel (Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Energetisch) er wordt bij het ontstaan van klachten dus verder gekeken dan alleen het fysieke lichaam. Omdat bij het fysieke lichaam vaak de symptomen van de klacht zichtbaar worden maar niet de oorzaak. Die ligt meestal gelegen in de diepere lagen van ons systeem.

Tijdens deze opleiding krijg je dus een brede kijk op het genezingsproces van de mens in zijn geheel. En leer je verschillende behandelmethoden vanuit de Oosterse Geneeskunde, die je kunt combineren tijdens een sessie.

Wij werken vanuit de Oosterse Geneeskunst. Chris is opgeleid tot Shiatsu Therapeut. Michelle tot Pranic Healing docent. Uiteraard hebben wij nog veel meer trainingen en opleidingen gedaan in binnen- en buitenland (meer informatie hierover kun je teruglezen op onze website).  Maar onze combinatie en verschillende methoden van heling vanuit die Oosterse geneeskunst, maakt deze opleiding uniek.

De opleiding

Deze opleiding bestaat uit 8 lesdagen.

We werken met 4 verschillende modules die gegeven worden in 4 weekenden. Het is van belang is dat er tussen de trainingsweekenden samen wordt geoefend. Ook thuisstudie is een onderdeel van deze opleiding.

Wanneer

Nieuwe data in 2023 volgen nog.

Tijden en Locatie

Zaterdag en Zondag aanvang: 10.00 tot 17.00 uur.

De exacte locatie wordt spoedig bekend maar zal in omgeving Arnhem zijn.

Investering

De investering voor deze opleiding is €1750. Of in vier termijnen van €475 per keer. De training is inclusief:

  • 2 certificaten wat je de mogelijkheid geeft om door te studeren. 
  • 1 Studieboek
  • 1 Reader/ Manual
  • Healing Spray
  • Koffie, Thee en versnaperingen

De training is exclusief:

  • Lunch
  • Overnachtingen (er zijn in omgeving hotels of b&b’s te boeken).
Copyright 2024 © Pranaki.com 
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?