Lovers' Alchemy

~ De weg terug naar het Hart ~
Erkenning geven aan de stroom van liefde die jullie samen heeft gebracht.

Ben jij er klaar voor om jezelf en je geliefde in de meest pure en authentieke vorm te ontmoeten?
Om elkaar elke keer opnieuw te zien? Alsof je elkaar voor het eerst ziet? Te mogen zien, voelen, horen zonder filters, zonder oordeel, zonder masker, zonder ego? Ben jij bereid het avontuur aan te gaan met je geliefde en de diepere lagen van elkaar te ontdekken?

Diepe verlangens te voelen, ze uitspreken en alle blokkades op deze stukken te transformeren?
Om de volledige potentie van jullie samen zijn zichtbaar te maken.
Ruimte, zodat je relatie kan worden bekrachtigd, verdiept en meer bedding krijgt in veiligheid, gelijkwaardigheid en in onvoorwaardelijke liefde.
Jullie hebben elkaar immers niet zomaar ontmoet in dit leven.

We gebruiken daarvoor oefeningen vanuit de tantra yoga filosofie en de Tao in z’n puurste vorm. We gaan samen met jullie de diepte in om dichter bij jezelf te komen en dichter bij elkaar als liefdespartners. Helaas rust er nog veel taboe op seksualiteit in het algemeen en zeker als het gaat over tantra en wat daar aan verbonden wordt.

Mensen hebben vaak de associatie met naaktheid en seks. Tantra omvat alle facetten van het leven. Om alles in zijn volledigheid te zien en omarmen. De seksuele energie is daar een onderdeel van omdat het onderdeel is van het leven zelf! Maar het is zeker niet het belangrijkste.
Tantra gaat over het weven van energie, de mannelijke en de vrouwelijke energie die in ons stroomt. En verbinding mogen maken vanuit zijn puurste vorm, zonder doel, zonder verwachtingen. Je gevoel en verlangen kunnen uitten zonder dat daar oordeel op ligt..
In deze workshop daarom geen naaktheid maar het onderwerp seksualiteit wordt mee genomen omdat dit nu eenmaal onderdeel is van de flow en ervaring van het leven.

Lovers' Alchemy wordt aangeboden tijdens workshops, weekenden en individuele sessies voor koppels.

Wil je meer informatie over het aanbod van workshops en weekenden, kijk dan op onze agenda.

Voor individuele koppelsessies kun je terecht op deze pagina.

Copyright 2024 © Pranaki.com 
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?