Transformational Breathwork

Doorbreek je patronen, Laat oude vastzittende emoties los, Leef zonder invloed van het verleden en angst voor de toekomst.

Deze workshop staat in het teken van het loslaten van oude opgeslagen emoties die vast zitten in je systeem. Hierdoor ontstaan blokkades waardoor je fysiek maar ook emotioneel wellicht minder lekker in je vel zit.

We werken met onbewuste patronen. Deze patronen zijn grotendeels gemaakt om te kunnen omgaan met stressvolle en/of traumatische gebeurtenissen uit het verleden. Tijdens deze gebeurtenissen is onze reactie om de adem in te houden. Hierdoor reageert je systeem ook om de gebeurtenis/emotie vast te zetten in je lichaam.

Hierdoor is soms lastig om geluk, welvaart en tevredenheid écht naar je toe te trekken.

Door deze patronen kies je (on)bewust steeds weer voor situaties en relaties die niet gezond zijn voor je, die je fysiek, mentaal en emotioneel ziek maken (het Engelse woord voor ziekte is disease…dis-ease: het niet op je gemak zijn!).

We gebruiken Breathwork om langs de analytische laag te komen en veel ‘rotzooi’ op te ruimen. Op een zachte manier wordt je uitgenodigd om zo te ademen dat deze oude stukken in je systeem ( die niet meer dienend zijn) kunnen worden opgeruimd.

We fungeren als een groep, als een eenheid met broeders en zusters, om samen deze uitdaging aan te gaan.

Spreekt dit je aan? Ben je klaar met de dagen op dezelfde manier doorbrengen? Heb je de moed en wilskracht om de grootste shift in je leven te maken? Dan kan breathwork daar een bijdrage aan leveren! Kijk voor nieuwe data op onze agenda

Schrijf je in

  Copyright 2024 © Pranaki.com 
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?