Coachingstraject voor mannen

Tijdens deze training krijg je alle tools om opnieuw te verbinden met jezelf, je partner en met het leven. Een leven vol vitaliteit, zelfvertrouwen en leefkracht! We gebruiken hiervoor de seksuele energie. Dit is immers de meest krachtige bron die we dagelijks tot onze beschikking hebben, maar verspillen door de ejaculatie; In deze training schakelen we over van een extern orgasme naar een intern orgasme. Je behoudt je energie, je verhoogt je vitaliteit!

Wat is het verschil tussen een intern en extern orgasme? Bij een extern orgasme is de energie naar buiten gericht. Voor de man betekent dit de ejaculatie of zaadlozing, wat dan gepaard gaat met een kortdurend orgastisch gevoel ('ontlading van seksuele spanning' Wikipedia). Meteen daarop volgt dan: vermoeidheid, de erectie en opwinding verdwijnt of vermindert, geen behoefte aan het voortzetten van de vrijpartij.

Bij een intern orgasme daarentegen is er geen ejaculatie, maar het orgastische gevoel is er wel. In eerste instantie minder intens als bij een extern orgasme, maar met training zal dit gevoel het 'oude orgasme' mijlenver overstijgen. Na een intern orgasme volgt: vitaal en energetisch geladen, de erectie en de opwinding blijven, de verbinding met de partner en het liefdesgevoel stijgt.

Deze training is niet alleen gericht op het verbeteren van je 'bed-technieken'. Natuurlijk zal dit een geweldig boost zijn voor je liefdesleven, maar de effecten van deze training zullen voelbaar en merkbaar zijn in alle facetten van je leven: meer energie, meer daadkracht en een open hart. Je zelfvertrouwen krijgt een boost; je wordt een magneet:Je zult die mensen en situaties naar je toe trekken die je leven zullen verrijken in alle opzichten!

Hoe? We hebben allemaal levenskracht of levensenergie. Je start met een volle batterij, maar alles wat je meemaakt in je leven heeft invloed op deze batterij: je krijgt energie van bijvoorbeeld een mooi concert, een klus die je succesvol hebt afgerond. Maar je verliest ook energie, bijvoorbeeld door stress, die onopgeloste ruzie met je partner of collega, het verlies van een dierbare, de hoge hypotheek, etc.

Vul onderstaand formulier in, en ik neem contact op met je voor een intake gesprek!

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Weet je nog? Je kwam een vriend tegen die helemaal straalde. Vervolgens zei je: " Hé, je hebt zeker lekkere sex gehad vannacht?!" Een goeie grap, maar wel berust op een feit: Waar krijg je nou veel energie van? Van goede sex! Maar daar moeten we dus wel een nuance in aanbrengen, want je krijgt heel veel energie van de opwinding, van de verbinding met je partner. De seksuele energie knalt door je lichaam. Deze seksuele energie krijgt een hoogtepunt, maar dan... dan is de energie weg! Je valt voldaan, maar vooral uitgeput in slaap. En je partner? Vaak staat de ander nog helemaal aan, maar ja... jij ligt al op één oor.

  Deze training is een combinatie van theorie, seksuele technieken, lichaamswerk, breathwork, meditatie, en heel veel plezier! Want laten we wel wezen: een training die draait om jouw meest intense genot, die jouw partner dichter bij je zal laten komen, die je kracht en vertrouwen geeft...wie wil dat nou niet?

  Hoe ziet de training eruit?

  kosten

  De kosten bedragen € 350,-. Dit is inclusief de manual en vier 1 op 1 sessies. Het online intakegesprek is GRATIS!

  Eventueel kan de training ook worden uitgebreid met extra sessies, als blijkt dat we meer tijd nodig hebben voor eventuele zaken die opkomen. Deze sessies zullen we dan besteden aan bijvoorbeeld lichaamswerk, breathwork of trauma-healing. De kosten van deze sessies bedragen € 90 per keer.

   Om spam te voorkomen vragen we u de
   onderstaande code over te typen.

   captcha

   Wie is de trainer?

   Chris Knibbe-Schindeler heeft zijn leven gewijd aan het werken aan en met Levensenergie, of Qi/Ki/Prana. In het eerste deel van zijn leven voornamelijk vanuit de Oosterse Krijgskunsten, daarna vanuit de Oosterse Geneeskunde.

   Chris is docent Ninjutsu, Taijiquan en Yoga. Daarnaast is hij Shiatsu therapeut, NEI therapeut en relatie therapeut. De afgelopen 10 jaar besteedde hij aan mannenwerk, en volgde trainingen in het buitenland in Tantra, Qigong, Breathwork en Meditatie.

   "Al de kennis en ervaring die ik heb mogen leren komen samen in deze training. De geweldige principes vanuit Tantra, Tao en Yoga worden samengevoegd tot een begrijpbaar en volgbaar geheel. Geschikt voor ieder man, ongeacht zijn achtergrond, of doelstelling. Ik kom zelf van een periode met veel trauma op seksueel vlak, onzekerheid maar vooral geen begeleiding hoe het op te lossen. Ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat we de potentie die in ons zit eindelijk gaan benutten!"

   Schrijf je in

    Copyright 2024 © Pranaki.com 
    Chat openen
    1
    Scan de code
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?