Shiatsu Drukpuntmassage

Shiatsu Drukpuntmassage is een van oorsprong Japanse Geneeskunde, waarbij met stabiele druk van vingers en handen de Ki (Levensenergie) van de client wordt gestimuleerd. Hierdoor worden blokades opgeheven en kan de Ki weer optimaal stromen. Als deze niet goed stroomt, kan zich dat uiten in uiteenlopende fysieke, mentale en emotionele klachten zoals:

 • Hoofdpijn
 • Darmklachten
 • Slaapklachten
 • Depressie en somberheid
 • Seksuele stoornissen
 • Eetstoornissen

Specifiek voor de man heb ik veel kennis over seksuele problemen, problemen met de verbinding met je partner en in het algemeen hoe als man dichter bij je gevoelskant te komen. Ik kan je middels een coachings traject verder helpen, waarbij shiatsu en NEI ondersteunend werkt in het proces waar je praktische oefeningen en tips krijgt.

NEI therapie is een vorm van Alternatieve Geneeskunde, waarbij via de spierspanning in de vingers de subtiele communicatie met het onbewuste brein kan worden bewerkstelligd. Voornamelijk onverwerkte emoties en herinneringen zijn op deze manier zichtbaar te maken. We kunnen hierdoor werken aan de oorzaak, in plaats van alleen de symptomen.

Deze sessies worden verder aangevuld met kennis over de chakra’s, de natuur-elementen, Pranic Healing en intuïtieve coaching. 

Er wordt in al deze genezingsmethoden uitgegaan van het bestaan van Levensenergie, of Prana/Ki/Qi/Pneuma. Deze energie vormt niet alleen ons energielichaam, maar wordt gezien als de mal waarin ons fysieke lichaam is gevormd. Alles wat je dus meemaakt op energetisch, mentaal emotioneel en fysiek niveau heeft zijn weerslag op jou.

De behandeling heeft de meeste kans van slagen als deze een aantal keren wordt voortgezet. Daarom bieden we een traject van 5 sessies aan.

Tarieven

Klik hier voor een overzicht van alle tarieven.

Schrijf je in

  Copyright 2024 © Pranaki.com 
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?