Workshop Shiatsu, Qigong & Pranic Healing

30-06-24
10:00
Yoganesha, Wolfhoeksestraat 3a, Elst

“ De Kracht van Levensenergie ” Tai-Chi /Qi-Gong & Shiatsu/Pranic Healing

~Een workshop die de energie weer laat stromen en ruimte geeft voor rust en ontspanning~

Tijdens deze workshop maken we kennis met de kracht van levensenergie en hoe we deze kunnen inzetten om weer vloeiend te laten stromen!
We zullen de dag starten met een basis les Tai Chi en Qigong. Dit wordt ook weleens ‘Chinese Yoga’ genoemd. Dit zijn staande oefeningen die langzaam maar vloeiend worden uitgevoerd. Deze oefeningen zijn makkelijk te volgen en voor iedereen toegankelijk. Ze zijn (net als yoga) bedoeld om de energiekanalen vrij te maken zodat de energie weer kan stromen. Oorspronkelijk komt Tai Chi vanuit de MarIal Arts (Oosterse Vechtkunst).

Na de pauze gaan we verder met Shiatsu (Japanse drukpunt massage op de meridianen) en Pranic Healing (het leren werken met levensenergie).
Het concept ‘levensenergie’ klinkt wellicht wat abstract maar het is wel degelijk mogelijk om de energie te voelen zodat je ook weet waar we het over hebben. Energie stroomt door energiebanen (ook wel meridianen of nadi’s genoemd) die net als onze bloedvaten door het hele lichaam lopen. Elke meridiaan is verbonden met een orgaan.

Door druk te geven op deze meridiaan punten (hier werkt accupunctuur ook mee, alleen dan gebruiken ze een naald), zorg je ervoor dat geblokkeerde energie wordt opgeheven en de energie weer vrijuit kan stromen.
Dit kan zorgen voor een diepe ontspanning, rust en healing. En als je gerichter gaat werken kun je ook op bepaalde klachten werken zoals: stress, burn-out, hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid, hoge bloeddruk, buikklachten en meer.

Praktisch:
Docenten: Chris Knibbe & Michelle Tarenskeen
Inschrijven via:
of Whats’app: 06-18843397
Datum: 30 juni 2024
Tijd: 10:00 tot +- 13:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur)
DonaIe: €35 (via Tikkie)
Mee nemen: gemakkelijk dragende kleding, Eventueel zacht matje als je die hebt (schapenvachtje of ander zacht matje), flesje water, schri]je als je aantekeningen wilt maken.

‘We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!’

(uitverkocht)

  Copyright 2024 © Pranaki.com 
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?