Introductieworkshop Shiatsu en Pranic Healing

09-06-24
12:00
Room 4 Yoga, Emmastraat 33 Velp

Tijdens deze workshop kun je kennismaken met de basis principes van Shiatsu en Pranic Healing. Deze twee therapievormen komen vanuit de Oosterse Geneeskunde en vullen elkaar heel mooi aan.


Shiatsu is een Japanse vorm van drukpuntmassage, waarbij druk  wordt uitgeoefend met de handen en vingers. De prana, chi, of levensenergie wordt gestimuleerd om beter door te kunnen stromen en eventuele blokkades kunnen worden opgeheven. Uniek aan onze methode is dat de kennis van de chakra's en de corresponderende meridianen worden mee genomen.

Pranic Healing werkt met het energetisch lichaam. Net als bij shiatsu, gaat Pranic healing uit van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam. Wij geven slechts een aanzet of kick start om dit proces op te starten en te versnellen.

De chakra's en het hele energielichaam worden uitgebreid gescant, schoongemaakt en gerevitaliseerd. hierbij is geen fysieke aanraking nodig.

De combinatie van deze twee behandelmethoden geeft een scala aan tools om aan vele gezondheidsklachten te werken.

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop van ongeveer 2 uur introduceren we beide behandelmethoden en leer je enkele basistechnieken waar je meteen mee aan de slag kunt. Je krijgt inzicht in het energiesysteem, en hoe klachten kunnen ontstaan door een disbalans in dit systeem.

De behandelingen worden gegeven over de kleding heen, zonder olie of andere hulpmiddelen. Draag dus makkelijk zittende, liefst katoenen, kleding en neem een grote handdoek mee!

Nieuwsgierig?

graag aanmelden per mail:

Zondag 9 juni van 14:00 -16.00 uur (inloop vanaf 13.45)

Locatie: Room 4 Yoga. Emmastraat 33 in Velp

Kosten: €35

Schrijf je in

  Copyright 2024 © Pranaki.com 
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?