Seksuele kracht: Multi-orgastische vitaliteit voor de man

Ontdek de multi-orgastische staat waarin elke man zich kan bevinden. Tijdens deze training van 2 maanden krijg je alle tools om vanuit deze staat opnieuw te verbinden met jezelf, je partner en met het leven.

Deze training is niet alleen gericht op het 'verbeteren van je bed-technieken'. Natuurlijk zal dit een geweldig boost zijn voor je liefdesleven, maar de effecten van deze training zullen voelbaar en merkbaar zijn in alle facetten van je leven: meer energie, meer compassie en een open hart. Je zult die mensen en situaties naar je toe trekken die je leven zullen verrijken in alle opzichten!

De mens is van nature vol compassie, liefde en in verbinding met alles. We zijn door omstandigheden echter ver verwijderd geraakt van onze ware staat. Juist door de ontwikkeling van ons bewustzijn en ego is er een constant intern conflict ontstaan, wat geresulteerd heeft in depressie, boosheid zelfafwijzing en een gevoel van afgescheiden zijn van anderen. Wij mannen proberen vervolgens als gevolg van alle verwarring en een negatief zelfbeeld om te gaan met het conflict door te vluchten in porno, competitie, presteren, overheersen. Al deze activiteiten geven ons geen energie, maar trekken deze juist uit ons systeem!

De meest krachtige energie die wij als man bezitten, is de seksuele energie. Kun je je indenken hoeveel potentieel leven er zit in ons geslachtsorgaan? En toch gooien we het achteloos weg met elke ejaculatie...!

Kunnen we deze krachtige seksuele energie inzetten voor persoonlijke/spirituele groei? Jazeker, mits we deze energie niet verspillen en op de juiste manier inzetten!

In deze training leer je de technieken om het orgasme te scheiden van de ejaculatie. De training is een combinatie van theorie, seksuele technieken, lichaamswerk, breathwork, meditatie, en heel veel plezier! Want laten we wel wezen: een training die draait om jouw meest intense genot, die jouw partner dichter bij je zal laten komen, die je kracht en vertrouwen geeft...wie wil dat nou niet?

Hoe ziet de training eruit?

Je ontvangt de digitale trainingsmanual en 4 online sessies. In totaal duurt de training 4 weken. Elke week hebben we een online sessie van 60 minuten, waarin ik je het 'huiswerk' meegeef, uitleg geef over de theorie en alle vragen beantwoordt die je eventueel hebt.

kosten

De kosten bedragen € 395. Dit is inclusief de manual en de 4 online sessies.

Eventueel kan de training worden uitgebreid met 'live' sessies, als blijkt dat we meer tijd nodig hebben voor eventuele zaken die opkomen. Deze sessies zullen we dan besteden aan bijvoorbeeld lichaamswerk, breathwork of trauma-healing. De kosten van deze sessies bedragen € 90 per keer.

  Copyright 2023 © Pranaki.com 
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?