Seksuele leefkracht voor de man

Ontdek de multi-orgastische staat waarin elke man zich kan bevinden. Tijdens deze training krijg je alle tools om vanuit deze staat opnieuw te verbinden met jezelf, je partner en met het leven.

Deze training is niet alleen gericht op het 'verbeteren van je bed-technieken'. Natuurlijk zal dit een geweldig boost zijn voor je liefdesleven, maar de effecten van deze training zullen voelbaar en merkbaar zijn in alle facetten van je leven: meer energie, meer compassie en een open hart. Je zelfvertrouwen krijgt een boost; je wordt een magneet:Je zult die mensen en situaties naar je toe trekken die je leven zullen verrijken in alle opzichten!

Hoe? We hebben allemaal levenskracht of levensenergie. Je hebt een volle batterij, maar alles wat je meemaakt in je leven heeft invloed op deze batterij: je krijgt energie van bijvoorbeeld een mooi concert, een klus die je succesvol hebt afgerond. Maar je verliest ook energie, bijvoorbeeld door stress, die onopgeloste ruzie met je partner of collega, het verlies van een dierbare, de hoge hypotheek, etc.

Weet je nog? Je kwam een vriend tegen die helemaal straalde. Vervolgens zei je: " Hé, je hebt zeker lekkere sex gehad vannacht?!" Een goeie grap, maar wel berust op een feit: Waar krijg je nou veel energie van? Van goede sex! Maar daar moeten we dus wel een nuance in aanbrengen, want je krijgt heel veel energie van de opwinding, van de verbinding met je partner. De seksuele energie knalt door je lichaam. Deze seksuele energie krijgt een hoogtepunt, maar dan... dan is de energie weg! Je valt voldaan, maar vooral uitgeput in slaap. En je partner? Vaak staat de ander nog helemaal aan, maar ja... jij ligt al op één oor.

Tijdens deze training gaan we een aantal geheimen met je delen die ervoor zorgen dat de levenskracht optimaal aanwezig zal zijn en blijven!

De mens (de man) is van nature vol compassie, liefde en in verbinding met alles. We zijn door omstandigheden echter ver verwijderd geraakt van onze ware staat. Juist door de ontwikkeling van ons bewustzijn en ego is er een constant intern conflict ontstaan, wat geresulteerd heeft in depressie, boosheid, zelfafwijzing en een gevoel van afgescheiden zijn van anderen. Wij mannen proberen vervolgens als gevolg van alle verwarring en een negatief zelfbeeld om te gaan met het conflict door te vluchten in porno, competitie, presteren, overheersen. Al deze activiteiten geven ons geen energie, maar trekken deze juist uit ons systeem!

Deze training is een combinatie van theorie, seksuele technieken, lichaamswerk, breathwork, meditatie, en heel veel plezier! Want laten we wel wezen: een training die draait om jouw meest intense genot, die jouw partner dichter bij je zal laten komen, die je kracht en vertrouwen geeft...wie wil dat nou niet?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Hoe ziet de training eruit?

Je ontvangt het trainingsmanual en 4 sessies. In totaal duurt de training 8 weken; eens in de 2 weken hebben we een sessie, waarin ik je het 'huiswerk' meegeef, uitleg geef over de theorie en alle vragen beantwoordt die je eventueel hebt.

kosten

De kosten bedragen € 350,-. Dit is inclusief de manual en de 4 sessies.

Het is ook mogelijk de training online te volgen. We zullen dan online hetzelfde traject doorlopen.

Eventueel kan de training ook worden uitgebreid met specifieke sessies, als blijkt dat we meer tijd nodig hebben voor eventuele zaken die opkomen. Deze sessies zullen we dan besteden aan bijvoorbeeld lichaamswerk, breathwork of trauma-healing. De kosten van deze sessies bedragen € 90 per keer.

  Copyright 2023 © Pranaki.com 
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?