Tantra One Day Retreat

18-06-23
10:30
Room4Yoga, Emmastraat Velp

Tantra One day Retreat for couples only

Zondag 18 juni van 10.30 tot 17.30 uur


Ben jij er klaar voor om jezelf en je geliefde in de meest pure en authentieke vorm te ontmoeten?
Om elkaar opnieuw te zien? Alsof je elkaar voor het eerst ziet? Te mogen zien, voelen, horen zonder filters, zonder oordeel, zonder masker, zonder ego? Ben jij bereid het avontuur aan te gaan met je geliefde en de diepere lagen van elkaar te ontdekken?

Diepe verlangens te voelen, ze uitspreken en alle blokkades op deze stukken te transformeren? Is jouw antwoord op bovenstaande vragen ja (ook al is het misschien spannend…)?

Dan is deze bijzondere dag speciaal jullie! Wij bundelen samen onze expertise, kracht, ervaring en energie om de volledige potentie uit jou en jullie relatie zichtbaar te maken. Zodat jullie relatie wordt bekrachtigd, verdiept en meer bedding krijgt in veiligheid, gelijkwaardigheid en in onvoorwaardelijke liefde.

We gebruiken daarvoor oefeningen vanuit de tantra filosofie in zijn puurste vorm. We gaan samen met jullie de diepte in om dichter bij jezelf te komen en dichter bij elkaar als liefdespartners. We werken beiden vanuit de klassieke tantrische visie. Helaas rust er nog veel taboe op seksualiteit in het algemeen en zeker als het gaat over tantra. Mensen denken vaak meteen aan naaktheid en seks. Tantra omvat alle facetten die met het leven te maken hebben. De seksuele energie is daar een onderdeel van omdat het onderdeel is van het leven zelf! Maar het is zeker niet het ‘hoofddoel’.

Tantra gaat vooral over verbinding maken vanuit zijn puurste vorm, zonder doel, zonder verwachtingen. Je verlangens kunnen uitten zonder dat daar oordeel op ligt. We gaan deze eendaagse geven in een kleine veilige setting van maximaal 7 koppels. Dit is een exclusief retreat en daarom is deze dag alleen voor koppels die al in een liefdesrelatie zitten.

Docenten: Michelle Tarenskeen & Chris Schindeler

Locatie: Room4Yoga, Emmastraat Velp

Tijd: 10:30 - 17:30

Dagindeling:

10.30 Ontvangst & Welkom
11.00 - 13.00 Teachings en oefeningen
13.00 - 14.00 Pauze
14.00 - 17.30 Teachings en oefeningen

Prijs: € 300,00 per koppel. inclusief biologische vegetarisch lunch, thee en lekkernijen

Schrijf je in

  Copyright  © Pranaki.com 
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?