Pranic Healing Cursus Meets Hippieland

08-07-23
09:45
Boekel

~ Ontdek de wonderen van pranic healing, its all in your hands ~

En dat kun je deze zomer ervaren op een wel heel bijzondere plek! De cursus wordt namelijk voor het eerst gegeven in co-creatie met Hippieland (in Boekel). In voorgaande jaren zijn de pranic healing combi sessies (gegeven door Michelle en Chris), op deze locatie zo goed ontvangen, dat het dit jaar wel tijd mocht worden voor een follow-up!

We bieden daarom een all-inclusive Pakket voor jou aan waar je een heel weekend wordt ondergedompeld in de magie van levensenergie, je even geen zorgen hoeft te maken over boodschappen, eten of drinken, je in een relaxte sfeer in de natuur kunt verblijven in je eigen camper of tentje en 's avonds kunt genieten van een kampvuurtje met muziek.

Kortom: Een compleet verzorgd weekend waarin we samen leren, ontspannen en genieten!

Wat leren we tijdens de pranic healing cursus?

Maak de wereld een stukje mooier en leer hoe de levensenergie weer vrijuit kan stromen, voor jezelf, voor de ander , voor de wereld! Tijdens deze twee daagse workshop over energie en healing leer je onder andere:- Wat is een energielichaam/ Aura. Wat zijn chakra's?
- Hoe leer je deze te voelen? En hoe kan ik er vervolgens actief mee aan de slag!
- Disbalans en blokkades ontdekken in jou systeem en opheffen
- De aura, chakra's en organen reinigen en vitaliseren
- Kennis en anatomie van de 11 hoofdchakra's die we binnen pranic healing gebruiken
- Verschillende manieren van prana-ademhaling voor
vermindering van stress en meer energie
- Jezelf en anderen op afstand behandelen
- Wat karma is en de praktische toepassing ervan
- Zelfhealing techieken
- Energetische bescherming voor de healer, je omgeving
door het toepassen van praktische tools
- Meditatie voor wereldvrede en verlichting.
Waardoor je zelf vitaler, fitter maar ook kalmer en vrolijker gaat voelen!
- Je leert diverse praktische protocollen voor verschillende ziektes en klachten.In het boek wonderen door Pranic Healing vind je alle theorie van de cursus. Daarnaast bevat het boek protocollen voor een scala aan klachten, van hoofdpijn tot longontsteking en van botbreuken tot chronische klachten. Na de workshop ben je in staat zelfstandig iemand's aura en de chakra's te scannen (voelen) en te behandelen. Je bent in staat zelf probleemgebieden te lokaliseren, afstandsbehandelingen uit te voeren en jezelf te healen. Daarnaast ben je welkom om op een van de open healing avonden onder begeleiding van ervaren healers behandelingen te doen. Voorbeelden van klachten die je gelijk kunt behandelen: allergie, artritis, astma, rugpijn, blaasproblemen, verkoudheden, koorts, darmproblemen, hoge bloeddruk, slapeloosheid, menstruatieproblemen, migraine, tandpijn en vermoeidheid en meer...
Deze cursus is tevens zeer geschikt als bijscholing voor therapeuten.

Het Hippieland weekend start al op vrijdagavond en eindigt op maandagochtend. ( je bent uiteraard vrij om eerder te vertrekken).
Cursus tijden: Zaterdag en zondag van 9.45 +/ 18.00 uur
Docent: Michelle Tarenskeen
Locatie: Hippieland Festival te Boekel
Bijdrage : € 575 inclusief: cursus, verblijf, ontbijt, lunch en diner, alle festival activiteiten in de avond.

exclusief boek: De wonderen van Pranic Healing (€35) deze is tijdens de workshop aan te schaffen maar is niet verplicht.
Na afloop van de cursus ontvang je een internationaal erkend certificaat van deelname, uitgegeven door het Institute for Inner Studies Manilla,Deelname aan de workshop geeft je toegang tot vervolgopleidingen, praktijk en oefendagen, verdieping in binnen en buitenland en eventueel een docentenopleiding.
/ 06-18843397
Workshops kunnen ook in privé setting of op locatie gegeven worden.

zaterdag en zondag

  Copyright  © Pranaki.com 
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?